top of page

שת"פ בין לימודי הום סטיילינג בשנקר הסדנא של אורנה מזור לבין קיטה קידס

שאנחנו מקבלות טלפון מאורנה מזור ישר אנחנו מתחילות להתרגש ומוכנות לכך שפרוייקט מאוד מעניין עומד להתחיל...

הפעם קיבלנו על עצמנו לשלב כוחות עם אורנה מזור ועם דנה עמיר- סטודנטית בלימודי ההום סטיילינג בשנקר וליצור לילדים שלה חדר מעוצב, קסום ומושלם.

דנה למדה בקורס מפרגן במיוחד של בנות מאוחדות ומיוחדות בניצוחה של אורנה מזור. במהלך הקורס התבקשה דנה כחלק מפרוייקט הגמר לעצב את חדר השינה שלה ונודע לאורנה כי גם חדר הילדים דורש שיפוץ דחוף.. מפאת חוסר תקציב היא ויתרה על עיצובו אך ברגע שזה נודע לאורנה לא היה אפשר לעצור אותה! היא דאגה שנדע על כך וכמובן שהסכמנו שאין דבר כזה שאין תקציב לעיצוב חדר הילדים וכך עוצב לו החדר בהפתעה.

הסיפור של דנה מאוד נגע לליבנו ושמחנו להביא לה ולילדיה את כל המוצרים במתנה, גם את צבע הקירות טמבור תרמו בשמחה ובאהבה. כי אם לפרגן אז עד הסוף.

לינק לפייסבוק הסדנא:

עיצוב: דנה עמיר וקיטה קידס

צילום: ליאור אביטן

אירגון, סטיילינג וחיבור הנפשות הפועלות: אורנה מזור

המומלצים:
הועלה לאחרונה:
bottom of page